Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2018 16:29 - Футбол в Русия - пороища в Европа
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2216 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да ссвършва по-бързо това Световно, че руснаците ще ни издавят с тия пороища, които насочват към Европа за да им е слънчево по стадионите.

По-старите от нас си спомнят бойкотираните Олимпийски игри в СССР през 1980 г. Спомнят си и сибирските студове и дъждове които заляха Европа и някои части на света  докато траеха  миниолимпийските игрички в Москва тогава. И сега пак същото.

Тогава "мъдрото съветско партийно и държавно ръководство" безцеремонно взе решение да манупулира климата в района на олимпийските им игрички, за да им е слънчевко и топличко на играчите и на савецката публика, като ръсеше с химикали огромни райони от небето над "необятната савецка земя", че и отвъд, за да отклони студа и дъжда от там насочвайки ги към Европа и други околни земи.

В Западна Европа имаше пороища, наводнения, свлачища, жертви на хора и животни..в това число и в България, както сега, но над Москва имаше необичайно за сезона ясно време, грееше слънчице, нямаше нито едно облаче над стадионите и спортните терени, където сборището от отборчета на СССР и савецките сателити мереха постиженията си в "благородна надпревара"...За гордост на комунистическия строй и савецкофилите и .

Тогава, съветофилите гордо се хвалеха гласно, как "великата савецка страна",  използвайки "великите постижения на "великата савецка наука" и с ползването на "великата савецка авиация" , наръсвайки хиляди квадратни килиометри от небето и земята на "великия савецки съюз и Арктика" с химикали, е променила климата и е натресла на "умиращия Запад" аномалиите във времето, барабар с катастрофалните последици от това и за савецкия народ и икономика..хак да им е на западняците и тия близо до западняците, щом бойкотират олимпийските игрички на "флагманът на световния прогрес СССР".

Е...поиграха си с времето, попекоха се на слънце по никое време, станаха по-първи от най-първите по брой златни и тиквени медали в цялата история на олимпийското движение и игричките завършиха. Умрялият капитализъм се съвзе от потопа и криво - ляво продължи да крета едвам едвам към "неминуемият си исторически край"....

След няколко години, по ирония на съдбата, но в унисон с навиците си да ръси отрови над главите на "империалистите" и върху устойчивите на отрови "савецки и социалистически хора", без да е взето решение от Генералния секретар на КПСС и Политбюрото му, този път в името на "световния триумф на социалистическата ядрена наука", през 1986 -та "великият СССР" наръси половината свят и половината от " великата си савецка страна"с радиоактивните прашинки от избухналата чернобилска АЕЦ, манипулира естествените процеси в природата на половин Украйна, умори хиляди хора от радиоактивно отравяне и...взе че се спомина. На пук на умиращият капиталистико-империалистически свят.

И сега - същата работа. "Над цяла Русия времето е слънчево", над всички футболни градове и стадиони е ясно и сухо, отлично за игра. Мундиалът върви в перфектна организация и страхотно време. Защото "великата руска климатична наука" пак е поръсила хиляди квадратни километри небе с химикали, пак е манимулирала времето както едно време през 1980г.
И пак печели отборът на "непобедимата путинова Русь" съставен от устойчиви на всички химически и духовни отрови "руски свръхчовеци футболисти" мач след мач, победа след победа над сателитни и западни еврогейовски и туземски футболни отбори, устремен към световния връх по футбол. Защото "у дома и отровите помагат"..

Останалият жив от предходните ръсения на небето и земята на Русия с отрови  Западен свят/в това число и ние/ се дави в пороища и наводнения, тук таме загиват хора и животни, но Мундиалът върви добре. Не просто добре, а по путински добре.

Моля се да свърши тоя Мундиал най-после, та да си изсуша чорапите от неспирните дъждове и пороища, да сложа късите панталони, тениската и джапанките, и да се порадвам на естествените лъчи на южното слънце по това време от годината.

Може да си се молим, колкото си искаме, но сега друг е повелителят на света и от него зависи времето и греенето.Докато не свърши Мундиала "великата Russia ще ръси  прахчета по облаците и главите на руснаците и запаляковците и на главите ни ще се стоварват бури и гръмотевици като за второ пришествие.

Но Sic transit gloria Mundi""- така минава славата на света.
Дано се разминем само с това, че ако "великият постсавецки - руски човек" спази традицията, чака ни нещо по-кофти и от Чернобил...



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. alchemist - Смехотворни оправдания, които са ...
17.06.2018 16:48
Смехотворни оправдания, които са присъщи на комунистите.
цитирай
2. olivie - Боже,
17.06.2018 20:35
колко мъка и умствен запек има на тоя свят.... Тук в 1980 имаше такова синьо небе каквото не си виждал и в съня си, демо(но)крате - питай баба Мелкел къде си печеше трътката. Кемтрейлса тук сега е задокеански и не вървят номерата от фермата на Оруел. Това че мълчим и ви гледаме сеира, не значи, че можете да ни промиете някога мозъците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961679
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол