Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2017 19:50 - Колко близо сме до Ада на Земята?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3403 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Колко близо сме до Ада на Земята?

От Престън Джеймс, доктор на науките на 27 септември 2017 г.

https://www.veteranstoday.com/2017/09/27/how-close-are-we-to-hell-on-earth/

Ако сте недоволни да живеете в една от многото военни зони или райони с бедствия или в трети държави като Мексико или Гватемала, вече сте там.

... от  Престън Джеймс

image

Това е много неприятен въпрос, който е табу в най-високите американски политически кръгове, но е тема, която трябва да бъде честно обсъждана и разглеждана, преди да е станало твърде късно за Америка и за целия свят.

Този забранен предмет е много тайната програма на Ротшилската хазарска мафия, която унищожава всички общества и създава Ада на Земята.

Тази специфична програма е строго пазена тайна, пазена от повечето КМ, които вършат мръсната работа на най-добрите вавилонски талмодери, които ръководят мафията на Ротшилд хазари.

Най-горната цел на върха на царските ръпи на Ротшилската хазарска мафия е да унищожи всяко съществуващо общество, национално състояние на планетата Земя и след това драстично да намали населението на хората с 90%.

Те създават войни, разрушения, катастрофи, огромни човешки страдания и смърт, всички като тайна жертва на техния личен бог Сатана, с която са сключили кръвни завеси и дават на своите души в замяна на безкрайна земна политическа сила, огромно богатство и велик статут.

Те вярват, че без постоянно да жертват хората на Сатана и да създават масово страдание и смърт, техният достъп до крайна политическа сила, богатство и статут ще намалее с течение на времето.

Това, което овладява върховете на Крипънс от RKM и защо работят толкова усилено, за да доведат Ада на Земята до всички народи?

Тези Ротшилски хазарски мафиоти са най-големият синдикат на организираната престъпност в света и са овластени от четири основни неща, които им позволяват да проникнат и да отвлекат повечето банкови, политически и икономически системи в света:

image

- способността на RKMs да създават "пари" от слаб въздух в желаните от тях количества и да ги дадат на ползвателите, наложени от закона при натрупването на злощастни лихвари, осигурява огромна мощ на тези RKM Kingpins. Това позволява на RKM да купува почти всеки един от най-избраните и назначени политически служители или корпоративен лидер. Той също така позволява на RKM Occult Masters да отпечатва или да издава толкова "пари", които е необходимо да се харчат за постигането на оперативните им цели.

- Междукултурното натрупване, използване и прилагане на сакрановата Черна магия и черно изкуство  на РКМ в директни и човешки компромиси почти на всички главни избрани и назначени официални и корпоративни големи пеперуди. Тези черни изкуства включват сатанински ритуални злоупотреби (SRA) на някои деца, дори и в семейството на окултните магистри и други избрани деца, често получени чрез семействата на Intel, военните, съдилищата или закупени на тайния пазар за трафик на деца.

3- майсторски умения на ркм в създаването големите световни кризи, които след това могат да бъдат доени да извлечете трилиони долари печалба за себе си . Способността на RKM и неговите Cutouts да спечелят пари от неприятностите на други хора са им причинили инженерни сериозни войни, катастрофи през времето, икономически и морален колапс, които са създавали безкрайно количество неприятности и човешко нещастие, страдание и смърт , Всичко, извършено от РКМ Психопатите и техните изрязани, които са извадили душите си от сатана и са заменени от демонични единици със свое разрешение, за да получат голяма сила, богатство и статут.

4- Способността на ркм да се слее с отвличане и престъпни синдикати цял свят да получат бърз власт и контрол върху тъмната страна на обществата . RKM обича да работи чрез синдикати за престъпления, тъй като те обикновено са корумпирали висши държавни служители и са установили работни отношения със съществуващите местни власти. За да направят това, те трябва да застрашат престъпните синдикати с пълно унищожение чрез разполагането на високи правителствени сили, дори и пълни действия на Intel и / или военни, ако е необходимо.

Тъй като дълбоко инфилтрираният USG и всички други американски институции, които са били инфилтрирани и отвлечени от RKM, представят фалшив имидж на честност, справедливост и закон (което е точно обратното на това, което представляват), това води до по-голямата част от обществото, не може да разбере невъобразимото зло на РКМ, направено чрез USG и американските институционални кукли.

*

Rothschild Khazarian Mafia (РКМ) се организират в голяма световна йерархия на окултните майстори и техните индутети и те тайно упражняват сатанинска човешка жертва, педофилия и дори канибализъм.

imageЙерархията е структура на пирамидални авторитети с по-малко лидери и по-голяма сила на всяко ниво, докато се стигне до върха, където един ключов назначител издърпва всички струни, за да изпълни сатанинската програма на няколкото най-стари черноевропейски благородници, които предпочитат да се скрият в сенките ,

В тази тайна и скрита световна йерархия на РКМ, след като някой е индоктриниран и иницииран (като Коза Ностра), единственият изход е краката на първо място, чрез смъртта. И за да влезе в тази йерархия, едно иницииране обикновено включва участие в детска жертва, която се визуализира за последваща употреба като изнудване, ако е необходимо.

Преди години, когато бях информиран по този въпрос от много силно свързан човек, просто не вярвах, че може да е истина. Поради тези хора, които стояха и уважението, което имах за него, аз не възразих или не казах, о, това е просто нещо за конспирация или просто не може да е истина.

Двайсет години по-късно, след като получих потвърждаваща информация от множество солидни скални източници, сега считам, че това е истина, въпреки това, което ми се струваше немислимо или невярващо, и сега изглежда сред най-обикновените американци.

Невежеството е голяма защита за RKM, че не е открита за невъобразимото си зло.

Нещата, които върши РКМ, и общата им програма за планетата Земя са прекалено зло, прекалено злонамерени, болни, прекалено социопатични, прекалено убийствени за всеки обикновен американец, който винаги е вярвал, че РКМ има такава лоша програма.

image

Изтече DNC имейл от Уикилийкс. Но не мислете, че най-републиканците не са замесени в ожесточена педофилия, защото много от тях са.

И да, сега е безспорно утвърден факт, че междукултурният дневен ред на РКМ е да унищожи всички общества, национални държави и целия свят, както го познаваме, и да доведе до масовото убийство на 90% от населението на света ,

Изтеклата DNC имейли, наречени "Пизагате" и "Педогате", подкрепиха тези твърдения, че масовата педофилия и детската жертва се проявяват в DC кръгове сред политиците и високосвързаните.

Но има много повече доказателства за продължаващата висока степен на педофилия от страна на политически могъщите елити, ако някой прави дълбоки изследвания на интернет по такива теми като:

1 - Франклин Закриване на трафика и педофилията на малките момчета и момичета от Омаха в ЦРУ /

2- Предишната тайна (сега разкрита епидемия от педофилия, детска жертва и канибализъм на Джими Савил в Обединеното кралство и европейските аристократи и висши класове.

3 - "Марк Дютро" - афера "Касапин на Брюксел" с педофилия, задържане на деца, изтезание на деца, убийство, детски лов, ритуална жертва и канибализъм на европейските елити.

4 - Преследване на злоупотребата с деца от педофилен свещеник на Католическата църква

5 - Противопоставяне на трафика на деца в цяла Америка, включително и тайните оперни операции, управлявани от ЦРУ за постигане на човешки компромис.

*

През годините разкрих някои странни връзки между RKM и някои Alien ET групи.

imageТова ме накара да задам въпроса, са най-добрите RKM Kingpins, които твърдят, че имат периодични посещения от духовни екскурзоводски организации, някои претендират, че са демони, други са твърдели, че Alien ET "greys" са посетени от сатанински контролирани субекти?

За да се добави още объркване към тази е реалността, че от средата на 60-те години на миналия век досега съществуват няколко програми за изпълнители с дълбоки класификации (непризнат специален достъп) с външни експертни групи по съвместни програми за технологично развитие.

Бях разбрал, че повечето от участващите длъжностни лица несъзнателно са контролирани от тези органи и в действителност работят за тях. Така че в момента има продължаваща двуетажна снемане на програмата Планета Земя?

Една следа, направена от демони, работещи за Сатана, които са поканени да поемат и овладеят RKM Kingpins, живее и друга далеч по-фина група от извънземни ЕТ, които работят за Сатана, но които го правят много по-скришно? Важно е да се отбележи, че нито една от групите не е до никаква полза, или пък те ще бъдат отворени за това, което правят и защо?

Заключение:

Истината е крайната ваксина за тайните невъобразимо зли престъпления на РКМ. Но за да могат масите да вярват на истината, първо тяхното отричане трябва да бъде нарушено и точно сега македонските медии трябва да я обявят и "да я наричат" като истинска истина.

Това трябва да се промени и сега има тенденции за основната Америка да не вярва най-много на отчитането на шестте мащабни медийни медии, които по пътя представляват CIA Proprietary и виртуален монополист на новини, който нарушава RICO и антитръстовите закони.

Досега интернет бавно се влива с това и големите изтичания, публикувани в Интернет от Уикилийкс, помагат.

Вече знаем със сигурност, без всякакво съмнение, че светът е в злите връзки на Ротшилската хазарска мафия (RKM) и върховите царства на RKM са вавилонски талмодици.

Тези вавилонски талмоджии са твърди явления окултни майстори от тъмната страна, които практикуват Black Magick, черно изкуство, в тайните си сатанински черни маси практикуват деца и възрастни жертви, пиене на кръв, човешки мъчения и дори канибализъм. Това е междугенерален семеен сатанизъм, който върви обратно към древната Вавилония.

Интернет е новият Gutenberg Press и произвежда масов популизъм по целия свят, който се превърна в основна грижа на RKM. В Америка RKM сега се опитва да проникне в този нов популизъм, да го отвлече и да го пренасочи в разрушителни маймуни, за да го преобърне чрез вековната тактика на РКМ за "разделяне и завладяване". По този начин последните NFL клати над "расизма" в най-нерасистката западна нация.

Ето защо "Black Lives Matter" и "Antifa" се финансират от RKM и се управляват от Intel и защо RKM се опитва да проникне и да отвлече всеки един честен популизъм в Америка.

Сега, когато имаме интернет, това не е толкова лесно, колкото преди да стане това незабелязано, защото предстоящото приключване на всяка тайна и скоростта на разкриване на информация.

Така че големият въпрос остава, дали хората на света могат да се издигнат във всяка държава-членка достатъчно бързо и да изместят РКМ от власт, преди да успеят да създадат Ада на Земята за всяко едно човешко същество, а самите себе си, както и техният план?

Онези, които най-накрая разбират, че огромното количество невъобразимо зло, направено от цял ​​свят от РКМ, се чувстват напълно затрупани и не знаят как да се доближат дори до този огромен проблем или как наистина да се заемат със смислен начин.

Повечето просто си отиват в тихо отчаяние. Много хора, които познават истината и са загрижени, стават активни и правят всичко възможно, но след това се изтощават и просто се отказват, като работят усърдно, за да преживеят сами икономически трудни времена.

Много хора по цял свят се молят, че Всемогъщият Бог ще поеме РКМ. След това се опитват бавно, но сигурно да информират близките си приятели и семейство за всичко това и да ги помолят да се молят и за края на РКМ. Разумните опити да се включат в политиката досега са неуспешни, но сега с интернет, който може да се промени.

Дълбокият въпрос винаги остава. Какво кара Сатана да използва своите помощници, за да се опита да убие цялото човечество? Очевидно Сатана ги вдъхновява да действат според волята си чрез демонския си контрол върху върховните вавилонски талмодични лидери и техните най-големи разбойници, които са "инициирани". И Сатана ги възнаграждава превъзходно със силата, богатства извън мярката и високите позиции и социалния статус. Някои библейски учени твърдят, че Сатана мрази всичко, което Всемогъщият Бог е създал, откакто е бил изгонен от Небето за своето въстание заедно с около 1/3 от по-низшия / по-малък Елохим (Божия управляващ съвет) като него.

Твърди се, че Сатана мрази всичко, което Всемогъщият Бог създаде, включително Земята, хората и всички животни, за да бъдат хвърлени в тази част на вселената, където той е държан в плен, очаквайки окончателна преценка. Твърди се, че ако той унищожи човечеството и мостовете в създаването на собствената си раса, сливането на желязо и глина (човешки и животински гени, комбинирани с машини "A"), той може да събере достатъчно пси-сила и високи оръжейни технологии, за да победи Бог Всемогъщи и слезте до Божия трон, узурпирайте го и поемете. Това изглежда доста невярващо, но човек, който честно разглежда окултните / сатанински мотиви на най-добрите вавилонски талмични царства, които контролират РКМ, трябва да признаят, че действията им служат само за себе си за сметка на масовите убийци.

Последният път, когато Америка беше атакувана преди нападението на * BT / RKM / COL, беше във войната от 1812 г., а последната сериозна сериозна война на американската трева беше Гражданската война, която нанесе ужасна заплаха на нацията с хиляди мъртви, ранени и разрушен живот. Това се дължи изцяло на BT / RKM / COL Banksters (известни още като Babylonian talmudic "moneychangers").

image

Американските военни бяха отвлечени през 1913 г., когато BT / RKM / COL Banksters инфилтрираха и отвлекли Америка чрез преминаването на противоконституционния незаконен закон за Федералния резерв. Откакто са изпратили американския военен като техен агент за действие, за да служат като световни полицейски сили на БТ / РКМ / КОЛ.

Чрез манипулиране на геополитическите и икономическите ситуации по света BT / RKM / COL успя да установи продължителни вечни войни, за да донесе маса-смърт, масово страдание, масово увреждане на по-голямата част от планетата Земя.

От Гражданската война и 9-11-01 Америка остана настрана от голяма война в Америка. Но това може да се промени бързо и през следващите няколко години Америка може да бъде трансформирана от BT / RKM / COOL в голяма военна зона като Ирак, Афганистан, Сирия, Балканите и Ливан. Ако американците не се издигнат и не изместят BT / RKM / COL от власт в Америка, те биха могли лесно да създадат ливанската и балканизацията на цяла Америка скоро.

* BT / RKM / COL Вавилонски талмодии / Ротшилд хазарска мафия / Лондонски банкери ("Световните парични суапове")




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746353
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031