Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2017 16:57 - Майката на Йоана от клипа с малтретираното котенце: Върху семейството ми се изля страшна злоба
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На котенцето му няма нищо, твърди Таня Петрова


Майката на Йоана Петрова от Китен – Таня защити дъщеря си с емоционален коментар във фейсбук и призова хората, които я нападат да помислят дали не са прекрачили границата с грозните обиди.  По думите й Йоана съжалявала за стореното, а котенцето в момента „спяло, хапвало и мъркало”. Нямало никакви травми. Йоана обещала повече да не го закача и поискала прошка от всички, които са гледали клипа.

Ето какво написа Таня Петрова във Фейсбук:

„Цялата социална мрежа гръмна с клипче на дъщеря ми, която рита котето ни. Това е лоша и неприемлива постъпка! Тя си понесе наказанието за нея. Осъзнава грешката си и това няма да се повтори. Котенцето ни е добре, хапва си, мърка и спинка. То не е"пребито" и няма никакви травми!

Незнам как това клипче е станало общодостъпно и разпространено къде ли не. Но аз и баща й не знаехме за него.Това разбира се е целенасочено и с цел да бъде омаскарено семейството ни. Най-страшното е, че това което се изля върху семейството ни от хората, които "обичат" животни е потресаващо.

Това са най-ужасяващи обиди, клетви за СМЪРТ, заплахи за УБИЙСТВО. Нямате си представа за каква нечовешка злоба става въпрос. Това са обиди като „УРОД”, „ИЗРОД”, „ИЗЧАДИЕ”, „ХЕРМАФРОДИТ”, „БОКЛУК”, „УМРИ” и заплахи: "Ще те ИЗКОРМЯ", „ще те МЪЧА и гледам как бавно агонизираш, ще ПРЕБИЯ теб и семейството ти", ще те "УБИЯ" и още много от този род...

Дали наистина хората, написали тези обиди и клетви могат да обичат животните??? И въобще може ли да има обич в сърцата им? Това също е НАСИЛИЕ! Това не е любов!!!

Пак повтарям - не защитавам постъпката на дъщеря ми. Тя ще понесе своята отговорност. Извинявам се от нейно име на всички добри хора, които се разстроиха от каченото клипче! Но на тези, които претендират за човешки същества ще кажа.."нека първи хвърли камък този, който е безгрешен"...!

А на интригантите и сеирджиите мога да кажа, че ако бяха толкова активни в други дейности като помагане и правене на добри дела светът щеше да бъде много по- прекрасно място за живеене!“.  
https://www.flagman.bg/article/144491
 



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20122478
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031