Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 17:12 - Сивата икономика се произвежда от господарите на дясното - фашизма
Автор: chetohche Категория: Новини   
Прочетен: 1137 Коментари: 2 Гласове:
2



В ПРЕДИШНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ - ВСЯКА ГОДИНА - РАБОТОДАТЕЛИТЕ И СИНДИКАТИТЕ, ПРЕВРЪЩАХА ЕДНИ 400 МИЛИОНА ЛЕВА - В 800 РАБОТНИ МЕСТА. ВСЯКА ГОДИНА. Всяка година произвеждаха едно работно място, трайно? или не?, за сумата от 500 000 лева. КУПОНЪТ СВЪРШИ НЕУВАЖАЕМИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ!! ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ! Всички работодателски организации са управлявани от кредитни милионери, фалирали банките в средата на 1990те. ТЕ САМО НА КРЕДИТИРАНЕ СА СВИКНАЛИ. ЧЕ И НА КАИШКА ДЪРЖАТ ПЛАМЕН ДИМИТРОВ И ДРУГИТЕ ФАЛШИВИ ЛАЙНЯНИ СИНДИКАЛИСТИ. Сива иконом има,защото дясното правителство е слуга на този който прави сивата икономика. Сива иконом има,защото дясното правителство е слуга на този който прави сивата икономика. Когато намалиш капитализма чрез високи заплати - поне 60% от БВП на зает да е средната заплата - което се коригира чрез корекция на минималната заплата, и когато натовариш бизнеса с достатъчно данъчна тежест, тогава няма да има държавен дълг, а бизнеса ще взима заеми и ще се развива - ще е принуден да се развива. КУПОНЪТ СВЪРШИ НЕУВАЖАЕМИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ!! ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ! Всички работодателски организации са управлявани от кредитни милионери, фалирали банките в средата на 1990те. ТЕ САМО НА КРЕДИТИРАНЕ СА СВИКНАЛИ. ЧЕ И НА КАИШКА ДЪРЖАТ ПЛАМЕН ДИМИТРОВ И ДРУГИТЕ ФАЛШИВИ ЛАЙНЯНИ СИНДИКАЛИСТИ. Лайнян български вестник:
"Атина злоупотреби с лоялността и жертвоготовността на Европа. И защо ли всъщност страните, които успешно проведоха своите реформи, сега изведнъж трябва още повече да затягат коланите си, та да могат други да отпуснат своя колан с още една дупка?"   - КАКВА Е ЛОГИКАТА НА ТОВА? Откога в Европа има единен бюджет, данъци и икономика? И какъв локомотив и лидер е Германия, с растеж половин процент, като Китай има над 8% растеж. А реФОРМИРАНАТА БЪЛГАРИЯ, е във фалит с 500 милиона лева само бюджет и резерв, а нереформите на Виденов имаха 500 милиона долара - сегашни 1000 милиона долара, и дълг само 5 милиарда долара - но предприятия за 200 милиарда долара, сега България има само дългове и до дългове опира. И РЕФОРМИРАНАТА БЪЛГАРИЯ ИМА ПОД ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ РАСТЕЖ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА 90 МИЛИАРДА ЧАСТНИ И ДЪРЖАВНИ ДЪЛГОВЕ. Вмест да ги инвестираме тези пари от заемите, и да станем модерна и красива държава, с модерна икономика както направихме със заеми и субсидии със земеделието - купихме им модерна техника и сега те са на световно ниво. Та вместо това да стане, ние покриваме дупките от ПЛОСКИЯТ НЕОЛИБЕРАЛЕН НИСЪК ДАНЪК ЗА БОГАТИТЕ. ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА ФАЛИРА!! ФАЛИРА!! България е номер едно в Европейския съюз със своите 32% дял на СИВАТА икономика спрямо БВП. Всъщност, работниците в българия са с най-високи данъци и най-ниски заплати, което е в полза на некадърният български бизнес и чуждият капитал. В България и най-малките заплати имат удръжки - данък доход, осигуровки - които в скандинавскити държави се плащат от данъците, а тези удръжки са 30-40% и върху минималната заплата в България. В скандинавия нямат данък върху ниските доходи. В средата на 1990-те Естония и Латвия въвеждат плосък данък от, съответно, 24% и 25% с необлагаем минимум. Някои източници твърдят, че Хонконг има плоска данъчна система, макар всъщност облагането по заплатите да има данъчна структура с различни ставки, вариращи от 2% до 20% след удържанията. А ТУК 10% И ТО С ОБЛАГАЕМ МИНИМУМ. Сива иконом има,защото дясното правителство е слуга на този който прави сивата икономика. Сива иконом има,защото дясното правителство е слуга на този който прави сивата икономика. Когато намалиш капитализма чрез високи заплати - поне 60% от БВП на зает да е средната заплата - което се коригира чрез корекция на минималната заплата, и когато натовариш бизнеса с достатъчно данъчна тежест, тогава няма да има държавен дълг, а бизнеса ще взима заеми и ще се развива - ще е принуден да се развива.



Гласувай:
2



1. doktora757 - Да въвъдем корекция на формулировките "дясно" и "ляво"!
02.03.2015 15:04
Крайно време е хората да разберат, че няма "дясно" и "ляво" в политиката; това са лъжливи понятия въведени от едни и същи задкулисни играчи! Разделяй и владей; "Сините" срещу "Червените"; "Левски" срещу ЦСКА - лъжи, противопоставяне и манипулации. Аз ще ви кажа, че или си националист или си никакъв, или по-точно ставаш безродник, интернационалист, глобалист и фашизоид, колаборационист подкрепящ несъзнателно мизантропите, сатанистите, масонерията и световното задкулисие! Това е банкерската мафия, банкстерите /банкерите/ и тежката масонерия дирижирани скрито от "Комитетът 300" /изживяващи се като тайно световно правителство в сянка/!
цитирай
2. panazea - Всяка година се открадват от населението
31.03.2015 22:03
поне 8 милр. Няма цветове , защото всички са в кюпа . Всички са навързани , а на нас ни разиграват театро!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chetohche
Категория: Новини
Прочетен: 110201
Постинги: 41
Коментари: 54
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930