Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2018 11:45 - ООН НЕ искат световен мир!-Окултният характер на ООН
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 2597 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image
Колко от Вас вярват, че ООН иска световен мир? А колко от Вас знаят каква е функцията, за какво се борят тези хора? Ами ако си мислите, че те са Ви приятели или че защитават каквито и да са публични интереси, то сте от хората които нямат нужда да ходят на кино, защото сте стабилно във филма.
Кога властимащите и богатите са защитавали публични интереси? Та те за да станат богати, веднъж са работили против обществото по един или друг начин... Та бърз преглед на историята на организацията ще Ви отвори очите.  Организа̀цията на обединѐните на̀ции (съкратено: ООН) е международна организация, създадена официално на 24 октомври 1945 г., когато уставът ѝ е ратифициран от 5-те постоянни страни-членки на нейния Съвет за сигурност — Китай,СССРСАЩОбединеното кралство и Франция. Китай- комунистически режим, СССР - комунистически режим, САЩ- водили са войни с над 50 държави за да разграбят ресурсите им, Обединеното кралство- бивша империя, която е колонизирала половината свят, все още монархия и Франция- същото като предното, само че не е монархия а псевдодемокрация, родина на безброй тайни общества... Тези хора събрани на едно място, няма да защитават собствените си интереси, ами ще правят световен мир... АБЕ СЕРИОЗНО ЛИ НИ МИСЛЯТ ЗА ТОЛКОВА ИЗПУШИЛИ, ЧЕ ДА СЕ ВПРЕГНЕМ!? Най-ме е яд, че ни мислят за толкова малоумни и наивни, ама ние май сме! Как може тази версия да минава вече 70 години? Абе хора, get real! Не е нормално здравомислещи хора да вярват, че лидерите на тези държави- империи мислят за "световен мир"! Това звучи като изказване на мис свят! "За какво се борите? - За световен мир!"  image
Не стига дебилското обяснение за мир, ами те ни се гаврят дненонощно и въпреки всичко, никой не се сеща да си спре телевизора и да си включи мозъка за малко и да си зададе елементарни въпроси, като например "Как така след създаването на ООН, първо войните не престават и второ, ДОРИ БРОЯТ ИМ НАРАСТВА"? 
Колко от Вас знаят, че ООН обявява 9/11 за "Световен ден на мира"!? Но зад тази очевидна ирония се крие много показателен пример за истинската същност на Организацията на обединените нации.
Актът на самото създаване на ООН спокойно може да бъде наречен илюминатска идея, започва своя разказ Свали. – Чрез формирането на подобна организация илюминатите поставят началото на последната фаза от своята дейност – управляване на света чрез едно глобално правителство. Защото, каквото и да си говорим, ООН е именно това – един опит за управляване на световните събития на наднационално ниво. В началото на XX в. подобна идея е повече от налудничава – националните правителства следват стриктно своята политика, която най-често е определяна именно от националния интерес. След войната обаче под диктовката на САЩ се създава ООН, която за времето си е била организация, олицетворение на много непопулярната идея за 
наднационално световно правителство. В продължение на дълги години, до края на XX в., медийните организации, за които също стана дума, че са под абсолютния диктат на илюминатите, изразходват много енергия и средства, за да направят от ООН организация, олицетворение на „доброто и мирно световно бъдеще”.
Познайте кой още е в играта! - Църквата. Тези хора, които са по-близки до дявола, отколкото до Бог, вингаи са имали ultimate власт и пари! Още от средновековието са управлявали всички владетели и царе. "Светата инквизиция", отговорна за смъртта на стотици хиляди, е действала като армия на папската власт. Защо си мислите, че днес нещата са по-различни? Вижте какво призовава папата! Единственият възможен начин да се управляват и владеят всичките народи - заедно е те да бъдат обединени и превърнати във васали на Световното правителство, като за целта бъдат убедени в необходимоста да предадат власта си на него, и да се съобразяват с неговите закони и ред за тяхно добро. Тази цел се осъщестява чрез изкуствено предизвиквани конфликти, войни, тероризъм, бедствия(разнообразни проблеми в обществото), така че народите почти сами да стигнат до убеждението че трябва да са обединени и така взаимно да си помагат в разрешаването на проблемите, и по принцип това е добре ако не беше средство за постигане на тотален контрол и манипулация над човечеството. Реано осъществяваното днес световно обединение е съграждането на един нов ВАВИЛОН който ще рухне още по безславно от първият. - Източник: Мм, колко познато. Глобалното затопляне... урагани, земетресения, много удобно, нали? Особенно, ако притежавате HAARP. Тогава всичко си идва на мястото. Представете си един сценарий, в който САЩ фалира  Хмм, кой сега ще се прави на световен жандарм? Ами ако възникне трета световна война и загинат много хора? Не е ли по-добре ООН да спретне едно световно правителство, където да няма държави, така няма да има войни? Колко захаросано звучи, все едно е цитат от американски учебник по патриотизъм.  Като заговорихме за "Нов световен ред", знаете ли кога е споменат официално за първи път? На 11 спетември. Даа.. ама не през 2001, a 1990. 11 доднини по-рано! Съвпадение :)    Сега като навържем тези неща, като гледате brainwash новините по БТВ от 19:00 и чуете, че ООН носи световен мир някъде из Близкия изток, сетете се за тази статия и знайте, че скоро очакваме война там! Да живеят рептилите и политиците, да ни промиват мозъците...

http://whisperssecrets.blogspot.bg/2013/10/un.html


Окултният характер на ООН https://bultimes.com/okultniyat-harakter-na-oon/



Гласувай:
6



1. olivie - ООН си е капитализъм в действие
16.04.2018 12:54
Разиграват ни театро за да не видим нещо ставащо пред очите ни - пълнят Европа с изнасилвачи от изток, от църни по - църни. В същото време дават пара на свирката и отписват от дълговете си, за да работи икономиката, че иначе наистина ще стане страшно. На Русия също е предвидена рола на "домакин" като гръмне Йелостоун и на всички ни е ясно, че това е неминуемо, така че никой няма за цел да я направи ядрена пустиня, след като ще бяга там. Не виждате ли как КНДР смекчи тона и се отказа да гърми по мегавулкана....
Та според мене войните са заложени в системата на потребление на системата, като копче за рестарт, или ограничените конфликти като помощно средство. Особено при сегашното печатане на хартийки без златно покритие. Спомните си кога започнаха кризите - когато Китай даде ултиматум, че повече няма да приема хартишки на юнашко доверие. В момента най- големият производител на стоки е именно Китай и ако той се откаже от долара, целият останал сваят ще потъне в хаос (барабар с Русия отчасти - те за това развиват сега с бесни темпове самодостатъчност, а приказките за санкции са бля-бля) ФАЩ също имаха план да приберат армиите си, за да опазят елита им от народната любов, но се оказа, че Йелостоун ще изпревари срива на долара, който все още може да се кърпи с локални конфликти. Време е да разберете, че само Китай е изцяло от другата страна на барикадата.
цитирай
2. vaquero - koshava,
16.04.2018 14:00
ООН-то си е маша на САЩ.
цитирай
3. krumbelosvet - Прекалено
16.04.2018 16:12
Първата Световна Война избухва БЕЗ световна организация. Дори САМО ТОВА оборва гарната статия. И ФР печати ЧАСТНО долари от преди ООН. И СЕГА САЩ прескачат ООН, както и НАТО, защото искат да управляват света ЕДНОЛИЧНО. Т.е. ВСЯКА колективна форма на решения, е ПРОТИВ световното господство на ЕДНА страна или какъв да е ЕДИН субект - масони, илюминати и т.н. Друг е въпросът, че тия еднолични субекти имат възможности да НАСИЛВАТ и ООН, и НАТО, и баба Европа.
цитирай
4. pando - Разбира се че не искат мир
17.04.2018 09:39
Големите пари се правят по време на война и върху смъртта и страданията на хората.
Войната е "жътва"за тази група хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1746718
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031